Business Specialist & Financials

Is een van de twee directeuren van Custom Solution. In diversiteit, goede communicatie en inspiratie kan ik met passie werken en mijn steentje bijdragen aan een ‘betere wereld’. Managen, leiden en sturen zijn de terreinen waar mijn kwaliteiten liggen. Oog voor detail is essentieel.

Coaching & Organisatieadvies

Harrie is gespecialiseerd in verandervraagstukken rondom cultuur- of organisatie-inrichting. Daarnaast begeleidt hij professionals in hun persoonlijk functioneren, hun samenwerkingsvaardigheden, communicatie- en leiderschapskwaliteiten. Harrie is ervan overtuigd dat leren de kern van vooruitgang is: zonder leren geen groei.

Marketingstrategie & branding

Raul is in 2018 bij Custom Solution als partner begonnen, om zijn praktijkervaring en passie voor de business te gebruiken om startups en bedrijven te helpen en te laten groeien.

Financieringen & advies

De mogelijkheden op het gebied van overheidsregelingen, crowdfunding, leasing, factoring of informals zijn enorm. Zelfs een combinatie van meerdere vormen is mogelijk.

Risico & continuïteitsmanagement

Naast het adviseren van ondernemingen geef ik les aan onder andere de BCM Academy. Het interessante aan lesgeven is dat ik, naast het delen van mijn eigen kennis en ervaring, gebruik maak van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Zash wil met zijn 15 minuten brainstormmethode een middel bieden om snel en efficiënt te innoveren. Door gebruik te maken van onze web app, kun je met je team een begeleide brainstorm volgen die 15 minuten duurt.

Bedrijfsfinancieringen & Bedrijfsadvies

Eigenaar van Tiehuis Zakelijk Advies. Het financieringslandschap is de afgelopen jaren enorme veranderd en complex geworden. Ik help u graag bij het aanvragen van
een nieuwe financiering of herfinanciering en heb direct toegang tot alle relevante zakelijke financiers in Nederland.