Business Specialist & Financials

Is een van de twee directeuren van Custom Solution. In diversiteit, goede communicatie en inspiratie kan ik met passie werken en mijn steentje bijdragen aan een ‘betere wereld’. Managen, leiden en sturen zijn de terreinen waar mijn kwaliteiten liggen. Oog voor detail is essentieel.

Business Strategist & Coach

Is een van de twee directeuren van Custom Solution. Hij is een gedreven, zakelijk-strategische denker, sterk gericht op vernieuwing, verandering en verbetering. Hij is geëngageerd maar zijn werkwijze is nuchter en efficiënt.

Marketingstrategie & branding

Raul is in 2018 bij Custom Solution als partner begonnen, om zijn praktijkervaring en passie voor de business te gebruiken om startups en bedrijven te helpen en te laten groeien.

Ontwikkeling van mens & organisatie

Samen met eindverantwoordelijken, zoekt Peter naar strategische ontwikkelmogelijkheden voor deze teams of individu. De combinatie van strategie, tactiek en concreet handelen in de richting van een duidelijk vastgesteld ontwikkel en adviesdoel leidt daarbij altijd tot succes.

Financieringen & advies

Naast bancaire financieringen help ik ondernemers bij crowdfundprojecten, werkkapitaal management zoals factoring, vastgoedfinancieringen en begeleiding bij lease.

Financieringen & advies

De mogelijkheden op het gebied van overheidsregelingen, crowdfunding, leasing, factoring of informals zijn enorm. Zelfs een combinatie van meerdere vormen is mogelijk.

Risico & continuïteitsmanagement

Naast het adviseren van ondernemingen geef ik les aan onder andere de BCM Academy. Het interessante aan lesgeven is dat ik, naast het delen van mijn eigen kennis en ervaring, gebruik maak van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Zash wil met zijn 15 minuten brainstormmethode een middel bieden om snel en efficiënt te innoveren. Door gebruik te maken van onze web app, kun je met je team een begeleide brainstorm volgen die 15 minuten duurt.