Zash wil met zijn 15 minuten brainstormmethode een middel bieden om snel en efficiënt te innoveren. Door gebruik te maken van onze web app, kun je met je team een begeleide brainstorm volgen die 15 minuten duurt.

Risico & continuïteitsmanagement

Naast het adviseren van ondernemingen geef ik les aan onder andere de BCM Academy. Het interessante aan lesgeven is dat ik, naast het delen van mijn eigen kennis en ervaring, gebruik maak van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Financieringen & advies

De mogelijkheden op het gebied van overheidsregelingen, crowdfunding, leasing, factoring of informals zijn enorm. Zelfs een combinatie van meerdere vormen is mogelijk.

Marketingstrategie & branding

Raul is in 2018 bij Custom Solution als partner begonnen, om zijn praktijkervaring en passie voor de business te gebruiken om startups en bedrijven te helpen en te laten groeien.

Coaching & Organisatieadvies

Harrie is gespecialiseerd in verandervraagstukken rondom cultuur- of organisatie-inrichting. Daarnaast begeleidt hij professionals in hun persoonlijk functioneren, hun samenwerkingsvaardigheden, communicatie- en leiderschapskwaliteiten. Harrie is ervan overtuigd dat leren de kern van vooruitgang is: zonder leren geen groei.

Business Specialist & Financials

Is een van de twee directeuren van Custom Solution. In diversiteit, goede communicatie en inspiratie kan ik met passie werken en mijn steentje bijdragen aan een ‘betere wereld’. Managen, leiden en sturen zijn de terreinen waar mijn kwaliteiten liggen. Oog voor detail is essentieel.