Financieren

Wij begeleiden ondernemers comfortabel naar de financieringsvorm die het beste aansluit bij hun financieringsbehoefte. Wij helpen ondernemers vanuit vertrouwen, expertise en een uitgebreid netwerk in het verkrijgen van de gewenste financiering onder de best mogelijke voorwaarden. In alle financieringstrajecten wordt de bestaande accountant van de ondernemer nauw betrokken bij het proces. Dat maakt het mogelijk dat accountants ons ook rechtstreeks kunnen inhuren als specialist voor financieringsvraagstukken van hun klanten.

We werken volledig onafhankelijk van financieringspartijen in het beste belang van onze klanten. Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod aan financieringsvormen en partijen. Als financieel verbinders bieden wij een klankbord en helpen wij ondernemers op comfortabele wijze vooruit.

Onze dienstverlening

 • 1. ZAKELIJKE FINANCIERING

  wij begeleiden jou bij het kiezen van en het begeleiden naar de juiste financieringsvormen partij en treden graag op als jouw persoonlijke businesscoach. Wij verzorgen onder andere:
  Oplossingen voor financieringsvraagstukken Het opstellen van financieringsplannen
  Het opstellen en/of scherpstellen van jouw ondernemersplan Communicatie met Financier en Accountant.

 • 2. BEDRIJFSWAGEN LEASE

  Bedrijfswagen lease is een bekende vorm van financieren in het bedrijfsleven. Vaak wordt een leaseovereenkomst rechtstreeks bij de autodealer afgesloten, maar het loont de moeite om hier wat meer aandacht aan te besteden. Als onafhankelijk intermediair dagen wij jou uit om ons de lease offerte te laten vergelijken door meer dan 15 aanbieders van leaseproducten en zo dus altijd de meest geschikte en goedkoopste vorm te kunnen leveren.

 • 3. WONINGFINANCIERING

  De voorwaarden die een hypotheekverstrekker stelt aan jou als ondernemer verschillen significant van die van werknemers. Wij zorgen ervoor dat jouw aanvraag soepel verloopt, doordat wij op de hoogte zijn van de eisen die gesteld worden. Op basis van jouw jaarcijfers bepalen wij het juiste inkomen en zoeken we samen naar de meest geschikte partij. Hiervoor werken wij samen met gecertificeerde intermediairs, banken en verzekeringsmaatschappijen. Ook wanneer jouw rentevast periode afloopt, begeleiden wij je naar het juiste alternatief.